Za prodajo podjetja

Dobrodošli pri podjetju FÖRCH.

V bližini naših strank že več kot 50 let.

Mednarodno usmerjeno pa vendar regionalno razvejano. Tehnološko na najvišjem nivoju, v svojem bistvu pa trdno na tleh: naša moč leži v povezavi teh kontrastov.

Zgodba se je začela v letu 1963 – Theo Förch je v kraju Neuenstadt-Kochertürn ustanovil majhno trgovino z vijaki. S trdim delom, vizijo in nezmotljivim občutkom za želje njegovih strank, je pripeljal podjetje do nacionalne prepoznavnosti.

Danes, več kot 50 let kasneje, spada podjetje FÖRCH med vodilna podjetja za neposredno prodajo produktov za delavnice, montažo in pritrjevanje v obrtni dejavnosti in industriji. Kljub vsemu uspehu pa nismo izgubili tal pod nogami. Naši terenski sodelavci govorijo vaš jezik – in si z veseljem vzamejo čas za vas.

Podjetje FÖRCH je v Slovenijo prišlo preko partnerja v letu 2000. Ker se je svojim obstoječim in bodočim kupcem želel še bolj približati je leta 2007 ustanovil hčerinsko družbo FORCH d.o.o., katero je danes med vodilnimi ponudniki izdelkov v avtomobilski, gradbeni, kovinarski panogi ter pri vzdrževanju v industrij.

Da se lahko popolnoma osredotočite na bistvo, ima podjetje FÖRCH na zalogi veliko stvari:
Več kot 100.000 proizvodov na primer. Naš asortiment obsega potrošni material, orodja, kemijske izdelke za delavnice, diamantno tehniko za obrate, kemijske izdelke za gradbeništvo, pritrdilno tehniko, cevne izolacije, material za prezračevanje strehe in še veliko več.

Za vas na kraju samem!
Za zadovoljevanje vaših takojšnjih potreb se oglasite v našem prodajnem mestu na sedežu v IOC Trzin.
Preprosto stopite v stik z nami!
Odgovorni terenski sodelavec se vam bo ob osebnem pogovoru z veseljem posvetil – za dogovor o časovnem terminu sestanka zadostuje en telefonski klic.