Za prodajo podjetja

Popolnost kot bi trenil.

Vse iz ene roke.

Čas je denar. To velja povsod, še posebej pa v avtomehaničnih delavnicah. Stranke bi želele hitro biti spet mobilne. S skladu s temi željami potrebujejo specialisti za vozila fleksibilne in inovativne rešitve, da se lahko čim hitreje prilagodijo in reagirajo.

Težko bi našli obrtno dejavnost, ki je prav tako živahna kot avtomobilska dejavnost. Novi modeli in nove tehnologije od strokovnjakov vedno znova zahtevajo veliko fleksibilnosti in pripravljenosti za prilagajanje. Samo tisti, ki je na samem vrhu, lahko hitro in na najboljši možni način zadovoljuje potrebe strank. Na tem mestu je podjetje FÖRCH s svojimi visokimi standardi kakovosti popoln partner. Naši proizvodi so zelo raznoliki, od večjega obsega in kakovosti pa vse do zadovoljevanja individualnih potreb v avtomobilski obrti. Storitve izvajamo hitro in zanesljivo. Naša terenska služba deluje strokovno, z osebnim pristopom in vedno v pravem trenutku. Tega vam ne jamčimo zgolj z našo besedo, temveč tudi z našo roko. Za največje zadovoljstvo– pri vas in vaših strankah.

Vozilo z dvema, štirimi ali več kolesi, dve roki in pravilna oprema – več ni potrebno.

Orodje, oprema za delavnice, potrošni material, kemijski izdelki, električni material in še veliko. ki pride s podjetja FÖRCH, ne naredi zadevo samo enostavno, ampak enostavno boljšo. Velika izbira, dobra kakovost in optimalna ekonomičnost niso naključne. Mi vedno mislimo na rešitve, ki vedno natančno ustrezajo vašim zahtevam. To pojasnjuje tudi obsežen portfolio visoko kakovostnih izdelkov, ki dobesedno raste z novimi nalogami.
Za nas so specialna področja vedno izziv. Pravi vrhunec znotraj naše široke ponudbe predstavlja FÖRCH TRUCKline. Ta serija izdelkov, ki smo jo razvili in izpopolnili posebej za kategorijo gospodarskih tovornih vozil, naše partnerje vedno pelje po prehitevalnem pasu.