Za prodajo podjetja

Sestavni mozaik uspeha iz ene roke.

Dajemo najboljše.

Pravzaprav „Gradbena obrt“ kot takšna sploh ne obstaja. Vendarle pa obstajajo usposobljeni strokovnjaki različnih strok, ki usklajeno sodelujejo ali izpolnjujejo specialne naloge v lastni režiji.

Pa vendar: ali veste, kaj imajo skupnega zidar, pleskar, mavčar, mizar, tesar, krovec, kovinar, klepar, izdelovalec žlebov, polagalec talnih oblog, strokovnjak za suho gradnjo, elektriko ali sanitarno tehniko? Močnega podpornega partnerja, ki točno pozna posebne zahteve in potrebne rešitve za izdelke. Potrošni material, ročna orodja, gradbeni kemijski materiali ali pritrdilni elementi- če se ključna beseda imenuje „gradnja“, je podjetje FÖRCH prava izbira. Za vas imamo na zalogi obsežen portfolio kakovostnih izdelkov, ki ga nenehno posodabljamo in širimo.

Najvišja natančnost, brezpogojna točnost in kakovost – Vaš naročnik od vas pričakuje vedno maksimum. In enako pričakujete vi od nas, vašega partnerja.

Poznavanje pričakovanj je dolžnost, preseganje pričakovanj pa je stvar izbire. In pričakovanja na koncu koncev naredijo razliko. Kako nam to vsakodnevno uspeva? Tako, da smo čisto blizu tej stroki. Poznamo različne naloge in delovne postopke tako kot vedno večje zahteve naših naročnikov. Ne samo, da v našem raziskovalnem centru iNNOCenter preizkušamo in testiramo, ampak naši izkušeni strokovnjaki v dejavnosti tako redno proizvajajo nove izdelke, ki vaše delo naredijo lažje, varnejše in bolj ekonomično. Ker za vsak izziv potrebujete ustrezno rešitev. Če vrtate, režete, žagate, rezkate, brusite, lepite, tesnite, izolirate, vijačite, udarjate s kladivom– vse to vam položimo v roke.