Za prodajo podjetja

Logistika, ki funkcionira.

Brezhibno funkcioniranje.

Vsakdo, ki dnevno izpolni približno 40.000 želja strank, gotovo potrebuje zelo okretne roke in zelo učinkovito logistiko.

Za brezkompromisno in tekoče delovanje se morajo vsi koleščki natančno prilegati eden na drugega – tako kot v najsodobnejšem FÖRCH centru za logistiko in distribucijo z njegovimi 'High-tech' komisionirnimi skladišči, ki jim ni primerjave. Več kot 100.000 predalov je v vsakem trenutku na dosegu roke popolnoma avtomatsko. Operativne naprave bliskovito najdejo svoj cilj in eden od 100.000 izdelkov kmalu zatem pristane natančno tam, kamor spada. Tako kot mora biti. Najboljša tehnologija, ki služi ljudem in ne obratno. To prihrani čas, živce in nenazadnje tudi stroške. Nam, vsem partnerjem podjetja FÖRCH in vsaki posamezni stranki.

Skoraj neverjetno je, kakšni procesi se vsakodnevno odvijajo v logističnem centru podjetja FÖRCH v kraju Neuenstadt-Kochertürn. Samo v našem avtomatskem skladišču za drobni material čaka skupaj 78.000 predalov na sprejem naših artiklov, da bodo čim hitreje pri vas doma.

9.000 paketov, 300 tovornih pošiljk in 40.000 pozicij na dan govorijo sami zase in za absolutno popolnost pri procesih, tehnologiji in sodelavcih. Povprečni čas za obdelavo naročila znaša samo 20 minut. Težko bi lahko šlo še bolje in hitreje. Ker vemo, da vi kot podjetje potrebujete izdelke za delavnice, montažne in pritrdilne elemente hitro, kot je le mogoče – najboljše v 24urah. Za to skrbi 200 logističnih strokovnjakov – od sprejema blaga, skladiščenja in komisioniranja, do zagotavljanja kakovosti in predaje blaga zanesljivemu partnerju za dostavo.

Na ta način zagotavljamo največjo zanesljivost. Na zavedanje menedžmenta o skrbi za kakovost in okolje se lahko zahvaljujoč našim certifikatom po DIN EN ISO 9001:2008 in 14001 prav tako z vso gotovostjo zanesete.

Logistika-Dejstva

  • Kvota dobave / Raven storitev: > 98,5 %
  • Število naročil: 8.000 / dan 2,0 mio. / leto
  • Pozicije naročil: 40.000 / dan10 mio. / leto
  • Število paketov: 10.000 / dan 2,5 mio. / leto
  • Zaposleni Skladišče / Logistika: 200