Za prodajo podjetja

Insider v terenski službi.

Ni vedno v obleki, ampak s srcem in razumom.

Dober terenski sodelavec se ne predstavlja samo s svojo zunanjostjo. Pristop, orientiranost k stranki in strokovnost so tisto, kar šteje. Zato naših terenskih sodelavcev ne boste prepoznali po kravati in obleki, ampak po dejstvu, da vedo, o čem govorijo.

Kaj ima skupnega 300.000 strank iz avtomobilske, kovinske in gradbene dejavnosti ter industrijskih in obrtnih delavnic? Da poleg same kakovosti izdelkov profitirajo tudi z edinstvenimi strokovnimi svetovalci podjetja FÖRCH. Za vas to pomeni: Z vami govorimo na isti ravni – in predvsem govorimo isti jezik. To lahko zagotovimo zahvaljujoč obsežnemu znanju iz stroke, pogosto iz lastne prakse in poklicnih izkušenj. Zaradi tega strokovno svetovanje in pomoč pri podjetju FÖRCH nikoli nista prepuščena naključju, ampak sta zavesten sestavni del vašega skupnega paketa FÖRCH.

Redno izobraževanje o najnovejšem razvoju in trendih je prav tako vključeno kot tudi živahna izmenjava mnenj z vami in mnogimi drugimi strokovnjaki svoje obrti. Prav ti impulzi so tisto, ki nas delajo to, kar smo: Močan in zanesljiv sistemski partner na impulzu časa.

Vaš sogovornik

  • Samo v Nemčiji več kot 600 sodelavcev in sodelavk na terenu
  • Na voljo je več kot 100.000 aktualnih informacij o izdelkih
  • Vpogled v razmere je dnevno na razpolago
  • Individualno osebno svetovanje in pomoč